Nieuwsbrief

Twee maal per jaar komt ook de papieren nieuwsbrief uit; de voorjaarseditie en de najaarseditie. Deze wordt huis-aan-huis verspreid en sinds het najaar van 2015 ook bij de huizen met een nee-nee sticker in de bus gedaan. Dit is een bewuste keuze geweest op basis van de signalen vanuit de wijk (waaronder mensen met een nee-nee sticker). Mocht u desondanks toch willen dat we u geen papieren nieuwsbrief bezorgen dan kunt u ons dit laten weten op info@wijkraadgetsewoud.nl of via ons contactformulier.

NieuwsbriefpapierDe meest recente papieren nieuwsbrieven:

 Wilt u frequenter op de hoogte blijven de laatste nieuwtjes uit Getsewoud? Nieuwsbrief

Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief. U ontvangt dan enkele malen per jaar een update van de dossiers dan wel andere informatie die we graag onder uw aandacht willen brengen. Afmelden kan overigens op ieder moment en mocht u op een later moment uw e-mailadres wijzigen dan kan dit door een mailtje te sturen naar info@wijkraadgetsewoud.nl.

OP DIT MOMENT ERVAREN WE PROBLEMEN MET ONZE DIGITALE NIEUWSBRIEF, ZOWEL BIJ DE AAN- ALS AFMELDING ALS DE VERZENDING. U KUNT ZICH OP DIT MOMENT ALLEEN AANMELDEN VIA ONS CONTACTFORMULIER. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK!