Activiteitenteam

Het Activiteiten Team Getsewoud (ATG) organiseert activiteiten voor jong en oud in de wijk Getsewoud. logo-V1-2Een ijsbaan, parkfeesten, kindercarnaval: elke keer is er weer wat anders te beleven. Kijk voor het volledige overzicht van activiteiten op www.activiteitenteam.nl of volg ons op facebook www.facebook.com/activiteitenteamgetsewoud.

Om al die activiteiten te kunnen realiseren is er een kernteam van vrijwilligers samengesteld. Zij komen regelmatig bij elkaar om de activiteiten te bedenken en te organiseren. Dit kernteam wordt ondersteund door een groep van 20 tot 30 vrijwilligers die bij de verschillende activiteiten hun handen uit de mouwen steken en zorgen dat het allemaal echt gebeurt. Een fijn team!

IMG_1510Toch zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Het Activiteiten Team kan haar werk tenslotte alleen doen met de hulp van vele vrijwilligers. Wanneer iedereen zo nu en dan een handje helpt blijft er altijd iets te doen in Getsewoud! Aanmelden kan heel eenvoudig door een email te sturen naarinfo@activiteitenteamgetsewoud.nl.

Wist je trouwens dat er verschillende manieren zijn om je steentje bij te dragen? Zo kun je als vrijwilliger helpen op de dag van de activiteit door bijvoorbeeld een spel te begeleiden of je kunt toezicht houden en deel je liever drinken uit dat kan dat ook. Je doet dit, afhankelijk van de activiteit, samen met 10 tot 20 andere vrijwilligers. Kortom er is altijd wel iets dat je leuk vindt en dat ook gedaan moet worden. We zorgen met zijn allen dat alles wordt neergezet en ruimen het ook samen weer op. Na afloop drinken we meestal nog even wat. Je bepaalt overigens ook zelf aan welke activiteiten je mee doet. Wanneer je je aanmeldt voor een activiteiten rekenen we natuurlijk wel echt op je!

Liever op een andere manier bijdragen? Ook dat kan! Omdat wij activiteiten moeten organiseren met een beperkt budget zijn wij altijd op zoek naar bedrijven die ons kunnen helpen. Dit kan bijvoorbeeld door een bijdrage in natura. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@activiteitenteamgetsewoud.nl