Over ons

Stichting Wijkraad Getsewoud is niet alleen een jonge en actieve wijkraad, maar vooral ook een hele veelzijdige vrijwilligersorganisatie. Zo houden we ons enerzijds bezig met de praktische en beleidsmatige onderwerpen in onze wijk, maar vinden het tegelijkertijd ook leuk en belangrijk om verbindende en gezellige zaken binnen de wijk te organiseren. We hebben dan ook twee ‘teams’ binnen de wijkraad; de wijkraad en het activiteitenteam.

Wijkraadsleden

Kern- activiteitenteam

De wijkraad houdt zich bezig met beleidsmatige zaken als overleg met de gemeente, de organisatie van een wijkschouw en de ontwikkelingen rond een mogelijke UMTS-mast. Het activiteitenteam zorgt, als onderdeel van de wijkraad, vooral voor de gezellige en verbindende activiteiten binnen de wijk. Denk hierbij aan onder meer de kinderdisco, het wijkfeest en de kofferbakmarkt. Alle leden van de wijkraad en het activiteitenteam onderschrijven de gedragscode die de wijkraad met betrekking tot haar functioneren heeft opgesteld.

Voor meer informatie over de activiteiten of wilt u eens aanschuiven bij één van onze openbare vergadering kun u klikken of contact opnemen via het contactformulier.

We heten u van harte welkom op onze vergaderingen en bij onze activiteiten in Getsewoud!