Informatieavond 18/11

Op woensdag 18 november, van 19:30 – 22:00 uur, verzorgt de gemeente een informatieavond voor bewoners van Nieuw-Vennep over het toekomstige Park21, het nieuwe recreatiegebied dat ten noorden van de Noordelijke Randweg. Dit gebeurt op verzoek van Erno Kiljan van de
Wijkraad Getsewoud en Joep Aalbers van de Dorpsraad Nieuw-Vennep. De bijeenkomst plaatsvinden in het clubgebouw van voetbalvereniging FC VVC aan de Montreallaan 1 (achter het zwembad).

Medewerkers van de gemeente geven met presentatieborden, maquettes, kaarten en lichtbeelden een impressie van de plannen met Park21. U kunt hier met al uw vragen en suggesties terecht. En u kunt alvast kijken op www.park21.info.

Als wijkraad hebben we onze lijst vragen al klaarliggen. Zo zijn we benieuwd naar de mogelijkheden voor sport, spel en ander vermaak, de aanleg van wandel-, fiets- en ruiterpaden, de bereikbaarheid vanuit Nieuw-Vennep en de parkeergelegenheden. Maar ook: komt er een speel- en zwemvijver en eventueel ook sanitaire voorzieningen, een vaarroute voor kano’s misschien, en een restaurant? Hoe zit het met het groenonderhoud en het beheer van de waterkwaliteit ? En niet te vergeten, welke invloed heeft de ‘Spijkerboorroute’ – de vaste vliegroute boven wat nu nog akkerland is tussen Getsewoud-Noord en Hoofddorp – voor het welzijn van de bezoekers van Park21? En wat gebeurt er eigenlijk met de agrariërs en het agrarische karakter van het gebied?

Kortom, vragen te over. Voor de laatste stand van zaken en de vorderingen van Park21 kunnen de bewoners op deze avond terecht met al onze vragen. We hopen uiteraard op een grote opkomst.

Bron: Nieuwsbrief Wijkraad Getsewoud, oktober 2015 (aangepaste versie)